قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۷/۰۷ - ۱۷:۴۳
معاون کل سازمان توسعه تجارت در گفتگو با «سراج24»:

لغو تحریم‌ها در حوزه‌های بانکی و حمل‌‌و‌نقل دریایی پیش شرط مذاکرات باشد

کیومرث فتح الله کرمانشاهی گفت: آمریکا و برخی کشورهای غربی در چند سال گذشته کارشکنی‌های زیادی را به منظور کاهش صادرات غیرنفتی کشور انجام دادند.

لغو تحریم‌ها در حوزه‌های بانکی و حمل‌‌و‌نقل دریایی پیش شرط مذاکرات باشد
معاون کل سازمان توسعه تجارت در گفتگو با «سراج24» با اشاره به اینکه 'لغو تحریم‌ها در حوزه‌های بانکی و حمل‌‌و‌نقل دریایی' باید در اولویت مذاکرات دولت با کشورهای غربی باشد، گفت: در پنج ماهه نخست امسال تنها 4 درصد از کل صادرات غیرنفتی کشور به اروپا و کمتر از 0.5 درصد به آمریکا انجام شد.
کیومرث فتح الله کرمانشاهی با اشاره به اینکه آمریکا و برخی کشورهای غربی در چند سال گذشته کارشکنی‌های زیادی را به منظور کاهش صادرات غیرنفتی کشور انجام دادند، افزود: به هر حال بازار کشورهای اروپایی و آمریکا به صادرات برخی از اقلام ساخت ایران نیاز داشته و دولت باید تلاش کند تا زمینه صادرات این محصولات را با کمترین مانع و هزینه به این بازارها فراهم کند.
وی افزود: در پنج ماهه نخست امسال تنها 4 درصد از کل صادرات غیرنفتی کشور به اروپا و کمتر از 0.5 درصد به آمریکا انجام شد که می‌توان با استفاده از فضای به وجود آمده و بهبود یافتن روابط بین‌المللی کشور این سهم را افزایش داد.‬
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴